Meny

Det här är Växjö Handel

Handelsföreningen Växjö Handel är föreningen för dig som har handel som vardag. Föreningen är lokalt förankrad, med Växjö kommun som upptagningsområde. Vi är också en del av Handel i Kronoberg, Handel Öst och en del i Svensk Handel på riksnivå.

Vi håller ihop

Tillsammans ska vi verka för främjandet av lokal handel, utveckling av handel och butiker och samtidigt vara en del av handelsplats Växjö  oavsett geografi i kommunen. Vi ska vara aktiva i debatten och stötta alla föreningens medlemmar.

Utveckling och framtid

Vi ska vara initiativtagare till utveckling och framtid. Vi arbetar därför aktivt med handelsprogrammet på Kungsmadsskolan och premierar varje år avgångselever i samverkan med deras lärare.

Social samvaro och erfarenhetsutbyte

Vi arrangerar möten och träffar för våra medlemmar och bjuden in andra intressenter inom handeln. Som deltagare på dessa träffar hoppas vi du upplever mervärden som gör din vardag både trevligare och lättare.

Information och tillgänglighet

Uppgifter om föreningens styrelse hittar du här på hemsidan. Där hittar du också uppgifter om kommande aktiviteter och vårt nyhetsbrev som kommer med jämna mellanrum.